Zita Wauters deelt verrassende beelden: 'Opnieuw samen met Ralph?'
COS
Zita Wauters deelt verrassende beelden: 'Opnieuw samen met Ralph?'
Foto: Instagram @zitawauters

Zita Wauters heeft op dinsdag 25 oktober iets te vieren. De dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser wordt dan 18 jaar oud.

Omdat haar verjaardag in de schoolweek valt, besloot Zita Wauters haar verjaardagsfeestje afgelopen weekend al te organiseren. Beelden op sociale media maakten duidelijk wat een leuk feestje het was.

Zita maakte de dansvloer onveilig met haar beste vrienden én mama Valerie De Booser. En er was ook een mooi moment met papa Koen Wauters: hij zong 'Domino' voor zijn dochter, terwijl ze samen slowden. 

Zita lijkt de festiviteiten nu verder te zetten met vrienden. Op sociale media zagen we dat het zondag tijd was voor een gezellige brunch en 's avonds opnieuw voor gezellig samen zijn met vrienden. Op de foto's herkennen we meteen wel een bekend gezicht: Ralph Cannie.

Zita en Ralph hadden meer dan twee jaar een relatie toen afgelopen zomer bekend raakte dat ze uit elkaar waren gegaan. Of Zita en Ralph opnieuw een koppel vormen is niet duidelijk, maar dat ze nog steeds goed overeen komen is dat wel. Mooi om te zien!

Meer nieuws

Meer nieuws

.