Zin in een Netflix-avond vol adrenaline en spanning? Topfilm met Russell Crowe en Liam Hemsworth kan daarvoor zorgen
WVDS
Zin in een Netflix-avond vol adrenaline en spanning? Topfilm met Russell Crowe en Liam Hemsworth kan daarvoor zorgen
Foto: Netflix

Houd je van spanning, op het puntje van je stoel zitten en af en toe wegduiken achter je kussen? Dan is deze film echt iets voor jou.

Momenteel staat hij in de Nederlandse Netflix top 10 op de tweede plaats. Een bewijs dat hij zeker de moeite is.

De film 'Poker Face' staat sinds enkele weken op Netflix beschikbaar voor alle abonnees. De film draaide vorig jaar pas in de bioscopen en is nu al te streamen op Netflix.

Een van die films waarin alles een doel heeft"

In de film organiseert de Tech-miljardair en gokker Jake Foley, gespeeld door Russell Crowe een onvergetelijke pokeravond op zijn landgoed voor zijn beste vrienden. 

Hij biedt hen de kans om meer geld te winnen dan ze ooit hadden durven dromen. Maar er is een prijs: ze moeten hun diepste geheimen prijsgeven om te kunnen deelnemen aan het spel. 

Naarmate de avond vordert, ontdekken de vrienden de werkelijke inzet van het spel. Een misdaadthriller die je meesleept in een spannend spel.

Russell Crowe neemt niet alleen de hoofdrol van 'Poker Face' op zich, maar is ook de regisseur van deze spannende misdaadthriller. 

Andere prominente rollen worden vertolkt door Liam Hemsworth, Aden Young, Daniel MacPherson en Elsa Pataky. Kijkers zijn dolenthousiast met het resultaat.

“Fantastische film”, “Het is de moeite waard en Russell Crowe is een topacteur”, “Een van die films waarin alles een doel heeft. Alsof het één groot spel is om de waarheid te achterhalen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.