Zin in een ijsje? Met dit virale gadget zijn de mogelijkheden eindeloos!
LHX
Zin in een ijsje? Met dit virale gadget zijn de mogelijkheden eindeloos!
Foto: Unsplash

Tijdens de zomer heb je vast standaard een doos ijs uit de supermarkt in je diepvries staan. Er zijn echter nog andere manieren om ervoor te zorgen dat je steeds een verfrissende snack in huis hebt.

Wie op TikTok zit, kon er de afgelopen weken haast niet naast kijken. Massaal veel influencers zijn in de wolken met een nieuw keukengadget: de Ninja Creami Ice Cream Maker.

Dat is allesbehalve een standaard ijsmachine. Met de Ninja Creami leg je de ingrediënten naar keuze een aantal uur van tevoren al in de diepvries. Wanneer ze bevroren zijn, doe je ze in de machine en kies je een van de zeven functies: 'ice cream', 'sorbet', 'lite ice cream', 'smoothie bowl', 'gelato' of 'milkshake'.

De Ninja Creami bevriest de ingrediënten dus niet, maar mixt ze en zorgt zo voor een perfecte textuur. Daarnaast is het grote voordeel dat je zélf kan controleren wat er allemaal in je ijs gaat. 

Je kan met andere woorden kiezen hoe gezond of ongezond je ijs is, en ook kan je zelf experimenteren met allerlei smaakcombinaties. Wat denk je bijvoorbeeld van frambozensorbet met stukjes chocolade, huisgemaakt pistache-ijs of een sorbet van watermelon, munt en limoen? Wij beginnen alvast te watertanden!

@kizactivelife Replying to @Crystal Watson pineapple sorbet 💛🍍 #ninjacreami #ninjacreamirecipe #ninjaicecreammaker #sorbet #easydessert #pineapplesorbet ♬ Radio - Lana Del Rey

Meer nieuws

Meer nieuws

.