Wow! Sarah De Bie doet erg schrikken met onthulling over Wout van Aert
COS
Wow! Sarah De Bie doet erg schrikken met onthulling over Wout van Aert
Foto: Instagram @woutvanaert

Sarah De Bie heeft een kinderboekje geschreven. 'Niets dan liefde' is gebaseerd op haar eigen gezinsleven met een kindje wiens ene ouder vaak van huis is.

Sarah De Bie is al jarenlang samen met Wout van Aert. In 2021 kregen ze samen een zoontje: Georges. Hij moet het doen met een liefdevolle, maar jammer genoeg vaak uithuizige vader

Maar hoe vaak is Wout van huis? "We hebben het net nog berekend: 200 nachten per jaar van huis", vertelt Sarah bij 'De Tafel van Vier'. Het gaat dan om zaken als stages en de Tour de France. "Dat telt eigenlijk heel snel op."

Sarah gaat soms mee naar het buitenland. Zo mogen de partners voor de Tour twee weken mee op stage. Bij andere zaken gaat Sarah Wout soms op eigen houtje achterna. Ook voor Georges is dat fijn. Hij mist zijn vader natuurlijk ook.

"Ik ben de McDrive moeten inrijden aan de luchthaven in Eindhoven, omdat Georges echt panisch was en aan het wenen was. Links was de uitgang en rechts de drive-in." Kipnuggets en frietjes konden hem even troosten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.