Wow, dat is niet niks! Zoveel kost het om een week in de villa van Gert Verhulst in Saint-Tropez te logeren
PMN
Wow, dat is niet niks! Zoveel kost het om een week in de villa van Gert Verhulst in Saint-Tropez te logeren
Foto: GoPlay

Wie graag eens in de voetsporen van 'De Verhulstjes' wil treden kan eens op vakantie gaan in de villa van Gert Verhulst in Saint-Tropez. De villa zagen we al enkele keren in de reeks.

Regelmatig trekt Gert Verhulst met zijn vrouw Ellen Callebout naar hun luxevilla aan de Côte d'Azur. Ook Gert's kinderen Marie Verhulst en Viktor Verhulst gaan er regelmatig langs. Viktor was er onlangs nog op vakantie met zijn vriendin Sarah Puttemans.

Het is een echt een luxevilla. De villa bevindt zich vlakbij de zee. Het is op wandelafstand van het centrum van Saint-Tropez. De villa heeft een bewoonbare oppervlakte van 350 vierkante meter en ligt op een terrein van 2.500 vierkante meter.

De villa heeft drie suites met afzonderlijke badkamers en een dressing, alsook een aparte studio met twee kamers. Alle vijf de kamers hebben een ruim terras en bieden ook zicht op zee. Er is ook een groot verwarmd zwembad en een fitnesszaal.

Kortom, in de villa van Gert heb je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde, luxueuze vakantie. Al is dat niet voor iedereen. De prijs is niet min. Een week in de villa kost je 28.500 euro. Je kan de prijs misschien wat drukken door met meerdere personen te gaan. Er is in de villa plaats voor 10 personen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.