Wout van Aert ziet dat echtgenote Sarah De Bie het moeilijk heeft: "Wat hij daar zei, deed deugd"
COS
Wout van Aert ziet dat echtgenote Sarah De Bie het moeilijk heeft: "Wat hij daar zei, deed deugd"
Foto: Photonews

Sarah De Bie en Wout van Aert vierden begin januari feest. Op 4 januari vierde hun zoontje Georges zijn eerste verjaardag.

Sarah De Bie moet het vaak zonder haar man Wout van Aert doen. Die zit namelijk vaak in het buitenland door het wielrennen. De zorg voor Georges valt op die momenten volledig op de schouders van Sarah.

Sarah heeft nu wel een fijne hobby voor zichzelf gevonden. Samen met actrice Dorien Reynaert is ze een podcast gestart: TwentyFourSeven. Die naam is bedacht door Wout. 'Want mama's zijn altijd bezig', klonk het bij de wielrenner.

"Uit die ondertoon blijkt veel respect", zegt Sarah in 'Billie' van Het Nieuwsblad. "Ik voel mij als mama enorm door hem gerespecteerd. Wout zit er ook mee in als het met mij wat minder gaat."

"Op een bepaald moment sliep Georges slecht. Ik zat er wat door. Hij heeft toen gezegd: 'We moeten er iets aan doen. Een vaste dag bij de grootouders. Of toch een crèche zoeken.' Het ging gelukkig vanzelf weer over, maar die steun deed deugd", aldus Sarah De Bie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.