Wout van Aert wil nog wat kwijt na zijn Tour-exit en de komst van zoontje Jerome
COS
Wout van Aert wil nog wat kwijt na zijn Tour-exit en de komst van zoontje Jerome
Foto: Photo News

Wout van Aert is vorige week voor de tweede keer papa geworden. Op 20 juli beviel echtgenote Sarah De Bie van hun tweede zoontje: Jerome van Aert.

Zondag kwam de Tour de France tot een einde. Voor Wout van Aert was dat enkele dagen eerder al. De Jumbo Visma-wielrenner moest het deze Tour voor het eerst zonder echtgenote Sarah De Bie en zoontje Georges (2) doen. Sarah was immers hoogzwanger.

Wout maakte voor de start van de Tour bekend dat hij bereid was om terug naar België te keren als Sarah zou moeten bevallen. Dat telefoontje kwam er ook. Wout was geen moment te laat. Op de dag van zijn terugkeer mochten Sarah en Wout zoontje Jerome verwelkomen.

Na het einde van de Tour blikte Wout nog een keer terug. "De afgelopen week is een gekke rollercoaster van emoties geweest", schrijft hij op Instagram. "Thuis in goede gezondheid met mijn vrouw en twee zonen, mijn vrienden de job zien afwerken, was zeker en vast een groot hoogtepunt", aldus Wout.

Wout kan maar best genieten van deze tijd met zijn gezin. Hij wordt binnenkort terug op het appel verwacht. Van 3 tot en met 13 augustus vindt het WK wielrennen plaats in Glasgow. Wout is naast Remco Evenepoel en Jasper Philipsen één van de drie kopmannen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wout van Aert (@woutvanaert)

Meer nieuws

Meer nieuws

.