Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde in verwachting van tweede kindje samen
COS
Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde in verwachting van tweede kindje samen
Foto: Instagram@natassiavk

Vorige maand vierden Natassia Van kerkvoorde en Wout Bru de tweede verjaardag van hun dochtertje. Nu hebben ze opnieuw wat te vieren.

Wout Bru (53) heeft al enkele jaren een relatie met Natassia Van kerkvoorde (29), die we kennen uit 'Expeditie Robinson'. In 2020 werd hun liefde bezegeld met de komst van hun eerste kindje samen. Ze kregen een dochter: Aimée. Wout heeft ook al twee volwassen kinderen: Lou en Boris.

Nu hebben Wout en Natassia geweldig nieuws. "Ik heb zo lang gewacht en wou het van de daken schreeuwen, maar ik kan eindelijk met iedereen delen dat Aiméetje een kleine broer of zus krijgt", schrijft Natassia op Instagram.

Om het nieuws te delen poseerde Natassia met haar mini-me Aimée voor een mooie moeder-dochtershoot. Natassia en Wout verwachten hun tweede kindje samen in december. Natassia is al twintig weken zwanger.

"Zalig!", reageert Astrid Coppens, die zelf 25 weken zwanger is van haar tweede kindje. "Oh wauw! Proficiat! Je straalt", laat Dina Tersago weten. "Dikke proficiat", reageert Debby Pfaff. Gefeliciteerd!

https://www.instagram.com/p/CghY51ANeds/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.