Winkelketen Kruidvat geeft spectaculaire 40 procent korting op product dat iedereen wil
WVDS
Winkelketen Kruidvat geeft spectaculaire 40 procent korting op product dat iedereen wil
Foto: media24

Winkelketen Kruidvat heeft een heel nuttige promotie in de kijker gezet op hun webshop. Het is een product dat iedereen elke dag gebruikt.

We hebben het dan over een elektrische tandenborstel. En Kruidvat zet specifiek het merk Oral B in de kijker.

Op alle tandenborstels van Oral B geeft de megadiscounter 40 procent korting bij aankoop van een elektrisch model. Heb je nog geen elektrische tandenborstel? Ben je toe aan een nieuw exemplaar, dan moet je zeker deze promotie van naderbij bekijken.

In totaal kan je kiezen uit 20 verschillende modellen. Zowel voor volwassenen als kinderen. Er is er zelf eentje voor tieners waarmee ze hun poetsgedrag digitaal kunnen volgen.

De kindertandenborstels zullen je kinderen zeker stimuleren om hun tanden te poetsen. Er zijn twee thema’s beschikbaar voor hen: een Oral B Pro Kids in een charmante Frozen uitvoering of een stoer Spiderman model.

Wanneer het al een tijdje geleden is dat je nog een tandenborstel aangekocht hebt, ga je versteld staan van de opties die je kan selecteren. De mogelijkheden zijn oneindig.

Zo zien we diverse modellen met mogelijkheden zoals een timer, een led licht dat aangeeft of je goed hebt gepoetst, verschillende instellingen voor intensiteit, modellen voor mensen met gevoelige tanden, zelfs met een bluetooth connectie goed voor een digitale opvolging,  …

Voor ieders budget is er wel een model beschikbaar vanuit het Oral B gamma. De prijzen voor dit handige apparaat varieert tussen 37 euro en 554 euro per stuk.

Bekijk alle details op de Kruidvat webshop!

Meer nieuws

Meer nieuws

.