Wesley Sonck praat zijn mond voorbij over liefdesleven dochter Amy Sonck
COS
Wesley Sonck praat zijn mond voorbij over liefdesleven dochter Amy Sonck
Foto: Instagram @amysonck

Wesley Sonck heeft drie kinderen. Amy Sonck is met haar 193.000 volgers wellicht de bekendste Sonck-telg.

Wesley Sonck wordt tijdens het WK voetbal vaak gevraagd als analist. Ook zondag zat hij bij Karl Vannieuwkerke aan tafel bij 'Villa Sporza'. Karl vroeg zijn gaste aan het einde van de uitzending welke voetballer ze als de minst ideale schoonzoon zouden aanduiden.

Wesley komt als laatste aan de beurt. "Wesley, wie wil jij niet als schoonzoon? Met wie mag Amy niet naar huis?", vraagt Karl. Het publiek begint te lachen. We weten natuurlijk dat Wesley vaak geplaagd wordt om zijn knappe dochter. "Ga jij nu ook al beginnen?", reageert hij.

"Mijn dochter is al gelukkig samen, dat is één", antwoordt Wesley. Amy blijkt dus 'van 't straat' te zijn. Iets wat de knappe blondine misschien liever voor zich had gehouden. Wesley vervolgt dat hij altijd heeft gezegd dat er iemand moet binnenkomen die beter is dan hijzelf. 

Amy kreeg altijd te horen dat ze beter niet met een voetballer thuis zou komen. "Ik had dat een beetje afgeraden, maar ik heb daar niks aan te zeggen, zoals zoveel mannen", bedenkt Wesley zich. Engelsman Jack Grealish zou hij overigens liever niet thuis ontvangen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.