Ward Kerremans klapt uit de biecht over relatie met Danira Boukhriss Terkessidis: "Zij doet zoiets niet"
COS
Ward Kerremans klapt uit de biecht over relatie met Danira Boukhriss Terkessidis: "Zij doet zoiets niet"
Foto: GoPlay

Danira Boukhriss Terkessidis is sinds een hele tijd weer gelukkig in de liefde. De presentatrice is samen met acteur Ward Kerremans.

Danira Boukhriss Terkessidis en Ward Kerremans hielden hun relatie de afgelopen maanden voornamelijk privé. Vorige week verschenen ze voor het eerst samen op de rode loper, tijdens de première van de Netflix-film 'Noise'.

Ward en Danira hebben elkaar volgens Ward op de "oerklassieke" manier leren kennen. "Via gemeenschappelijke vrienden die dachten dat het wel kon klikken tussen ons. We zijn toen maar eens een koffietje gaan drinken", zegt Ward in Humo.

Het was Ward die de eerste stap heeft gezet. "Danira doet zoiets niet, en terecht. Ze heeft veel aanbidders en geen tijd om te reageren op elk aanbod om een koffie te gaan drinken", bedenkt Ward zich.

De vrienden hadden trouwens gelijk: het klikte meteen. "Ik had aanvankelijk twijfels, maar telkens als ik haar op tv zag, had ze iets over zich... Ze charmeerde me, imponeerde me misschien zelfs. Je ziet gewoon dat het een straffe madam is."

Meer nieuws

Meer nieuws

.