Ward Kerremans heeft slecht nieuws voor vriendin Danira Boukhriss Terkessidis
COS
Ward Kerremans heeft slecht nieuws voor vriendin Danira Boukhriss Terkessidis
Foto: GoPlay

Danira Boukhriss Terkessisis heeft opnieuw de liefde gevonden. De presentatrice is nu samen met acteur Ward Kerremans.

Ward Kerremans ging studeren in Nederland en kreeg er na zijn studies vooral in het theater werk. Nu zien we de acteur weer vaker in Belgische producties, waaronder 'Grond' en 'Glad IJs'. Momenteel zien we hem op VTM in 'Billie vs. Benjamin'

Eerder deze maand raakte in de voetbalpodcast 'MIDMID' bekend dat Ward sinds een tijdje een koppel vormt met Eén-presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis. De relatie werd ook al bevestigd door de openbare omroep. Voorlopig houdt het koppel de relatie privé.

Het lijkt er wel op dat Danira en Ward meteen een grote uitdaging moeten overwinnen: de relatief lange afstand. Omdat Ward zo vaak in Nederland aan het werk was, settelde de acteur zich daar ook. Met zijn ex heeft hij een vierjarig zoontje, Younes.

"Younes groeit op in Nederland, dat wil ik niet veranderen", zegt de acteur in Dag Allemaal. Verhuizen naar België om dichter bij zijn kersverse vriendin te zijn, lijkt niet Wards bedoeling. "Ik zit heel veel in de auto en leef uit mijn koffer. Maar ik doe het graag, het vaderschap is voor mij net als acteren een fulltimejob."

Meer nieuws

Meer nieuws

.