Zaak Bart De Pauw VTM-journalist geschokt door Bart De Pauw: "Getekend"
PMN
VTM-journalist geschokt door Bart De Pauw: "Getekend"
Foto: Photonews

In de correctionele rechtbank van Mechelen gaat het proces tegen Bart De Pauw van start. Ondanks dat hij op die eerste zitting niet aanwezig hoeft te zijn, was de tv-maker er wel.

Op 24 november 2006 vond de finale plaats van het eerste seizoen van ‘Steracteur Sterartiest’. Stan Van Samang haalde het toen van Roel Vanderstukken en Timo Descamps. Het goede doel waarvoor Stan toen zong, ‘Het Balanske,’ kreeg 25.000 euro.

Gisteren was die finale exact dertien jaar geleden. Stan blikte terug op dit moment, dat zijn leven voorgoed veranderde. Zijn winst betekende het begin van zijn carrière als zanger.

‘13 jaar geleden. 24 november 2006. Instagram bestond nog lang niet en wij drie piepkuikens stonden aan de vooravond van de finale van het eerste seizoen van ‘Steracteur Sterartiest’. Mijn leven zou nog eens veranderen', schrijft Stan bij een foto met zijn concurrenten Roel Vanderstukken en Timo Descamps.

 'Elke liveshow uitkijkend naar mogen zingen én er tegelijk zó tegenop zien. Ziek van de zenuwen voor iets wat ik zo graag deed/ doe!!! Ik won op de koop toe. Het Balanske was me zeer dankbaar en ik u, met uw sms’jes veranderde u ons leven. Merci. Ik hoop dat ik nog heel lang uw dienende zanger mag zijn. Kus.'

Meer nieuws

Meer nieuws

.