Vrouw van Bart De Pauw: “Ik keur af dat hij zoiets doet”

door: PMN
Bart De Pauw
Afbeelding bron: Photonews

Ines De Vos is de vrouw van tv-maker Bart De Pauw. Voor het eerst sinds het uitbarsten van de zaak tegen haar man, spreekt ze over de voorbije jaren.


 

“Bart heeft een aantal dingen gedaan die niet oké zijn. Maar wat de VRT op zijn beurt met twee vage, oude meldingen heeft gedaan en wat Paul Lembrechts daarmee heeft aangericht, daar heeft Bart geen schuld aan”, bedenkt Ines zich in Het Laatste Nieuws. 

“Het is dubbel. Een huwelijk gaat niet altijd over rozen. Iedereen heeft zijn crisissen. Dat is bij ons niet anders."

Ines weet ook nog het moment dat Bart over de verstuurde sms’en begon. “Hij zei: 'Ik denk dat het dáár en dáár over kan gaan.' We zijn al lang getrouwd. Ik ken mijn man. Ik weet hoe hij in elkaar zit. Dat hij sms'en stuurt, wéét ik.” 

"Ik keur af wat Bart gedaan heeft"

“Bart is iemand die erg veel communiceert per sms. Ik schrik er niet van dat daar soms een bericht tussen zit dat er, ongeacht de context, los over gaat. Wat ik voor alle duidelijkheid afkeur."

"Ik vind persoonlijk dat deze zaak niet in een rechtbank thuis hoort. Bart heeft dingen gedaan die niet oké zijn. Maar niks dat beoordeeld moet worden door een correctionele rechter. Veel kan ik daar niet over zeggen. Het proces moet nog voorkomen."