Vriendin Thibaut Courtois met de grond gelijk gemaakt na opmerkelijk filmpje

door: COS
Thibaut Courtois
Afbeelding bron: Photonews

Afgelopen zaterdag was er de Champions League-finale. Liverpool nam het in Parijs op tegen Real Madrid. Het was de Spaanse ploeg die won.

Er waren ook twee Belgen die een aandeel hadden in de overwinning van Real Madrid: Eden Hazard en Thibaut Courtois. Het aandeel van de doelman lag dan wel een tikkeltje hoger.

Courtois voorkwam het ene na het andere doelpunt. Dat zag ook Mishel Gerzig, de Israëlische vriendin van de Rode Duivel. Zij juichte haar vriend toe vanuit de tribunes en... filmde dat.

Mishel filmde hoe ze zelf euforisch reageerde na het fluitsignaal. Van een veld zien we in het filmpje helemaal niets. "Gillen, dubbelchecken of de opname wel loopt, en dan de tranen. Geweldige emotie", klinkt het sarcastisch.  "Zo echt, zo ontroerend."

"Dat soort mensen moeten we snel koloniseren... op Mars wel te verstaan", reageert nog iemand. "Ah, de kwalificatie voor het WK Aandachtshoeren", reageert iemand scherp. "Ik heb eigenlijk geen woorden voor zulke eigenheimers die hun blijdschap zo etaleren. Zo nep, bah!"