Vriend van overleden zanger George Michael flipt compleet: “Sloeg auto’s aan diggelen”

door: PMN
Fadi Fawaz met George Michael. Fadi is momenteel dakloos
Afbeelding bron: Photonews

Het gaat écht niet goed met de 47-jarige Fadi Fawaz. Hij was de vriend van de in 2009 overleden zanger George Michael. Die overleed op kerstdag.

Sinds de dood van George Michael gaat het de foute richting uit met Fawaz. Zijn leven is één grote puinhoop geworden. Fawaz is zelfs dakloos.

Fawaz mocht na de dood van de zanger in zijn riante villa in Londen blijven wonen, maar na een lange ruzie met de familie van George Michael werd hij uit het huis gezet. Fawaz leefde daarna een tijdje op hotel, maar dat was financieel niet vol te houden.

Sindsdien is hij dakloos. Hij dwaalt door de straten van Londen en blijkt ook nog eens agressief te zijn, zo staat te lezen in TV- Familie. Buren zagen hoe hij plots wild tekeer ging met een hamer toen hij een slaapplaats aan het zoeken was. Hij sloeg enkele auto’s aan diggelen. “Hij flipte compleet”, luidt het.

“Fadi is momenteel niet stabiel”, zegt een oude vriend. “Hij ziet zichzelf als slachtoffer en meent dat iedereen hem iets wil aandoen. Dat hij veel drank en drugs gebruikt, doet daar geen goed aan. Het ziet erg belabberd uit voor hem.”