Vreselijk wat Valerie De Booser moest doorstaan: “Hij gaf maar niet af”

door: COS
Afbeelding bron: Instagram

In ‘Latem Leven’ geeft Valerie De Booser een unieke kijk in haar leven. Na de scheiding van Koen Wauters trok Valerie terug naar haar roots.

Valerie heeft ook heel wat goede vriendinnen die in Sint-Martens-Latem wonen. Eentje daarvan is Virginie. Het duo leerde elkaar echter op een erg ongebruikelijke manier kennen: Virginies knipperlichtlief zat namelijk letterlijk achter Valerie aan.

Hij achtervolgde haar in een gele auto. “Ik woonde nog bij mijn mama op een appartement in Nazareth en ik werkte in Gent. Op een keer reed ik naar huis, en op de autostrade: tuut, tuut, en zot doen”, herinnert Valerie zich.

"Wat moet ik doen?"

“Ik bel naar mijn mama: ‘Mama, ik kan niet naar huis komen, want die achtervolgt mij. Wat moet ik doen?’”, vroeg ze. ‘Rij rond de kerktoren, doe nog een toertje’, antwoordde haar moeder. “Maar die gaf niet af.”

Dat kon natuurlijk niet blijven duren, dus zag Valerie zich genoodzaakt toch te stoppen met rijden. Ook haar moeder was ondertussen naar buiten gekomen. “En dan begon die zijn liefde te verklaren”, aldus Valerie.