Interview Voorbereiding op misdaadthriller maakt getalenteerde acteur Willem Herbots niet geliefd
WVDS

De nieuwe film 'Ritueel' van Hans Herbots draait nu al een tijdje in de zalen. Na de première sprak Willem Herbots (22) met Showbizz24 over zijn rol als 'Jonas' in de misdaadthriller.   

In 'Ritueel' speelt Willem Herbots de rol van Jonas, een junk die verslaafd is aan heroïne. Willem wilde de rol zo geloofwaardig mogelijk neerzetten.  De acteur onderwierp zich aan een bijzonder harde voorbereiding. En ging hiervoor heel ver.

Voor die rol wilde de jonge getalenteerde acteur heel wat kilo's kwijt en dat had ook effect op de mensen om hem heen. Het maakte hem niet zo geliefd bij de mensen uit zijn onmiddellijke omgeving.

"Het was een heftige rol voor mij en ik heb voor mijn rol drie maanden een dieet gevolgd waardoor ik voor mijn omgeving niet altijd te genieten was”, geeft Willem toe over de periode van de verfilming. 

“Ik was niet de makkelijkste persoon in die periode, maar ik ben blij dat ze me zo goed ondersteund hebben.” 

Er waren opvallend veel positieve reacties op de prestatie van de jonge acteur, en die complimenten doen hem wel wat: “Fijn om te horen, maar ik word er zelf altijd een beetje ongemakkelijk van.” 

Wil je weten welke projecten er nog wachten op Willem na deze film? Bekijk dan zeker de video hieronder. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.