Volksfeesten Rumst: Muzikale kleppers Bart Kaëll en Wim Soutaer zorgen voor onvervalst dansfeest
PMN

Vrijdag 20 augustus was de start van het driedaagse festival ‘Volksfeesten Rumst’. Twee muzikale kleppers trapte het festival op gang: Bart Kaëll en Wim Soutaer.

Voor het eerst had het festival plaats in openlucht. De organisatie wilde absoluut dit jaar opnieuw een festival laten doorgaan. Gelukkig waren de weergoden hen goedgezind en bleef het droog. Dit gratis festival trok een zeer divers publiek: jongeren, gezinnen en senioren.

Bart Kaëll mocht de spits afbijten en zorgde onmiddellijk voor een losse sfeer en ambiance op het terrein. De Vlaamse topper bracht heel wat van zijn geweldige klassiekers en sloot af met ‘De Marie Louise’. Een evergreen die iedereen meezong en in beweging zette.

Ook tussen de nummers door entertainde Bart het publiek wat tot een leuke interactie met de aanwezige muziekliefhebbers leidde. Na zijn optreden nam Bart Kaëll ook nog uitgebreid de tijd om zijn fans te spreken en mee op de foto te gaan. Iets wat hem enorm siert als artiest. 

'Volksfeesten Rumst' is een aanrader voor iedereen

Nu iedereen goed opgewarmd was, kwam Wim Soutaer vol energie het podium op. Met zijn enthousiasme kreeg hij het publiek direct op zijn hand. Wim bracht enkele van zijn eigen nummers afgewisseld met enkele heel mooie covers, waaronder ‘Een ster’ van Stan Van Samang.  

Het publiek kon echt niet meer blijven zitten. Je voelde de ambiance van het podium naar het publiek stromen. En toen Wim Soutaer zijn grootste hit ‘Allemaal’ inzette als finaal nummer, barstte het feest helemaal los en ging iedereen aan het dansen. 

Volgens ons was dit een heel geslaagde avond. Bovenal een gezellige sfeer, een leuke drukte aangevuld met een perfecte opstelling van het podium maakt van ‘Volksfeesten Rumst’ een aanrader voor iedereen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.