Voetballer Dante Vanzeir en Raphaëlla Deuringer uit elkaar: 'Onverwachte 'Love Island'-deelname bevestigt breuk'
COS
Voetballer Dante Vanzeir en Raphaëlla Deuringer uit elkaar: 'Onverwachte 'Love Island'-deelname bevestigt breuk'
Foto: Photonews

Na 'Love Island' leek Raphaëlla Deuringer de ware te hebben gevonden. De knappe Waals-Brabantse werd een koppel met profvoetballer Dante Vanzeir.

Een jaar geleden stelde de 23-jarige Dante Vanzeir, profvoetballer bij Union, zijn vriendin voor. Raphaëlla Deuringer kenden we al door haar veelbesproken deelname aan 'Love Island' in 2020.

Recent werd enigszins duidelijk dat het sprookje tussen Dante en Raphaëlla voorbij was. Een officiële bevestiging kwam er niet. Tot nu. Raphaëlla duikt namelijk terug op in 'Love Island'.

Casa Amor zou dit seizoen anders aangepakt worden. Dat zou je wel kunnen zeggen. De vrijgezellen zijn deze keer allemaal deelnemers uit de afgelopen seizoenen, waaronder ook Lisa Moerman en winnaar Mert Okatan.

Met een filmpje op Instagram legt 'Raphie' uit dat ze zichzelf het afgelopen jaar een beetje was kwijtgeraakt. "Ik kan zeggen dat ik oprecht terug gelukkig ben, dat ik alles een plaatsje heb kunnen geven", klinkt het.

"Want het is al een tijdje gedaan met mijn ex en daarom ook dat ik dit avontuur weer met twee handen grijp. Het had niet op een beter moment kunnen komen", aldus Raphaëlla.

https://www.instagram.com/p/CghR38xNTN6/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/reel/CghrzP7KeoO/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.