Vincent uit 'De Bachelorette' bekent: "Gênant wat Elke Clijsters toen deed"
COS
Vincent uit 'De Bachelorette' bekent: "Gênant wat Elke Clijsters toen deed"
Foto: Play4

In 'De Bachelor' gaat Fabrizio Tzinaridis op zoek naar de liefde. Twee dames hebben al een verleden met een van de vrijgezellen uit 'De Bachelorette' met Elke Clijsters.

Vincent ging op date met Vanessa, maar dat ze zo genoot van de aandacht die Vincent kreeg door 'De Bachelorette', schrikte Vincent af om iets met haar te beginnen. Ook met Tatjana kwam het niet tot een relatie. Volgens Vincent was dat zijn eigen schuld.

Tijdens hun date, kuste Tatjana Vincent, maar hij was er met zijn hoofd niet bij. "In die periode kwam de aflevering van 'De Bachelorette' op tv waarin ik het aan de stok kreeg met enkele medekandidaten. Ik zou kritiek krijgen en tegen de zenuwen ben ik toen iets te stevig in de gin-tonics gevlogen", zegt Vincent in TV Familie.

Resultaat? Vincent was stomdronken. "Elke Clijsters zag mijn zatte stories op Instagram en maakte zich zorgen. Ze belde mij meermaals terwijl ik bij Tatjana was. Gênant! Na die avond durfde ik Tatjana niet om een tweede date te vragen", aldus Vincent.

https://www.instagram.com/p/CM9eRTxLZOO/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.