Vervolgseizoenen overspoelen Netflix top 10: Deze 3 series worden massaal bekeken!
WVDS
Vervolgseizoenen overspoelen Netflix top 10: Deze 3 series worden massaal bekeken!
Foto: Netflix

De streaminggigant Netflix geeft wekelijks lijsten vrij met hun topseries en topfilms. In de lijst van series is het opmerkelijk dat verschillende series met meerdere seizoenen in de lijst staan. Topseries verzekerd dus!

The Lincoln Lawyer -  In de top 10-lijst van Netflix staat zowel The Lincoln Lawyer: Season 1 als 2. Goed voor 8 en 4 weken al. Deze Amerikaanse juridische dramaserie volgt Michael Connelly, een advocaat die ook wel eens op de proef gesteld wordt door zijn geweten. Hij voert zijn advocatenpraktijk vanop de achterbank van zijn Lincoln met chauffeur. Het eerste deel van het tweede seizoen is al enkele weken uit, maar vanaf vanaf 3 augustus kunnen fans ook de laatst afleveringen bekijken van seizoen 2.

Papadag - Deze Nederlandse film scoort zowel al 6 weken met seizoen 1 en nu ook al 4 weken met seizoen 2. De Netflix -abonnees krijgen er duidelijk niet genoeg van. In ‘Papadag’ gaat voor een keer de aandacht naar papa’s en toekomstige papa’s. Wanneer ze papa worden komen ze in situaties terecht die ze nooit hadden kunnen voorzien. Een groepje papa’s komen wekelijks samen en wisselen ervaringen uit. Ze proberen hun hoofd koel te houden en zich te bekwamen in het papa-zijn, wat niet altijd vanzelfsprekend is en al wel eens mis durft te gaan.

The Witcher - De topserie ‘The Witcher’ met seizoen 3 moeten we op in deze lijst opnemen. Want hij staat al 5 weken in de top 10 en nu nog steeds op de tweede plaats. Deze fantsaiereeks weet massaal veel kijkers te boeien. Hoofdrolspeler Henry Cavill heeft een groot aandeel in de kijkcijfers. Hij moet een bijzonder begaafde dame in bescherming nemen en komt in een wereld van verraad, mysterie en ongekende krachten terecht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.