Verschrikkelijk voor 'K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens: "Met onze rug tegen de muur"
COS

Amy Courtens kennen we van haar deelname aan 'K2 zoekt K3'. Een K3'tje werd ze niet, maar het programma zorgde wel voor duizenden nieuwe volgers op sociale media.

Net voor haar deelname aan 'K2 zoekt K3' kocht Amy Courtens samen met haar verloofde Aaron bouwgrond in Wolfsdonk. In hun zoektocht naar een bouwgrond werden Amy en Aaron, die aannemer is, bijna opgelicht.

Nadat ze een prijsovereenkomst hadden getekend, bleek er van alles mis te zijn met de grond. "Die was als het ware pudding", vertelt Amy aan Het Laatste Nieuws. Amy en Aaron zouden veel kosten moeten maken om de grond draagkrachtig te maken.

"Omdat we een prijsovereenkomst hadden getekend, stonden we eigenlijk met onze rug tegen de muur", vertelt Amy. "Van de immomakelaar moésten we de koopovereenkomt tekenen. We hebben een advocaat op de zaak gezet."

Uiteindelijk lukte het de advocaat om de verkoop te laten annuleren. "Ik besef dat we geluk hebben gehad. Ook de advocaat heeft ons nog een klein fortuin gekost, maar eind goed, al goed", aldus Amy.

Meer nieuws

Meer nieuws

.