Verrassend na geruchten over relatie Romelu Lukaku en Megan Thee Stallion: "Al acht maanden in het geheim"
COS
Verrassend na geruchten over relatie Romelu Lukaku en Megan Thee Stallion: "Al acht maanden in het geheim"
Foto: Photonews

Romelu Lukaku verscheen enkele weken geleden op het trouwfeest van Lautaro Martinez met een verrassende vrouw aan zijn zijde. Romelu was in het gezelschap van bekende Amerikaanse artieste Megan Thee Stallion.

Romelu Lukaku en Megan Thee Stallion werden hand in hand op het trouwfeest van Romelu's ploegmaat gespot. Het duo, die allebei onder contract staan bij managementbureau Roc Nation, leken een relatie te bevestigen. Maar dat blijkt niet helemaal juist te zijn.

"Wij hebben bronnen gesproken en die geven aan dat het een pr-stunt is", schrijft Juice Channel vandaag op Instagram Stories. "Romelu heeft namelijk in het geheim al acht maanden een relatie. Dit is dus een soort afleiding naar zijn echte liefdesleven, dat hij privé wil houden."

"En weet je wat Romelu gedaan heeft? Zijn huidige vriendin overal op geblokkeerd toen hij samen met Megan naar die bruiloft ging. Zij is toen natuurlijk helemaal lijp geworden. Hij heeft haar daarna weer gedeblokkeerd en zij heeft hem uiteraard vergeven. Zo gaat dat."

Romelu houdt zijn privéleven zo afgeschermd mogelijk. Zo maakte hij onlangs pas zelf bekend dat hij vorig jaar een tweede zoontje kreeg: Jordan, vernoemd naar zijn jongere broer. Zijn zoons Jordan en oudere broer Romeo houdt de spits zo ver mogelijk uit de spotlights.

Meer nieuws

Meer nieuws

.