Gelekte naaktfoto's BV's Verontwaardiging in zaak rond naaktbeelden BV’s: “Degoutant gewoon”
COS

Het heeft niet lang geduurd voor de politie Gregory R., die de naaktbeelden van de drie mannelijke BV’s ontfutselde, kon vatten. Hij had een erg duidelijk digitaal spoor achtergelaten, waardoor hij snel gevat kon worden.

Na de bloedstollende verhaallijn in de seizoensfinale van ‘Thuis’ waarin de jongeren Stan, Joren en Boris over de treinsporen liepen Jorens daarbij vader overleed, deed de studiedienst van de VRT een onderzoek bij meer dan 1.300 Vlamingen. Ze wilden nagaan hoeveel mensen er in contact kwamen met het thema spoorlopen en wat de gevolgen daarvan waren.

Uit de enquête blijkt dat ‘Thuis’, in samenwerking met Infrabel, maar liefst 53% van alle Vlamingen met deze verhaallijn bereikte. Daarnaast ondernam 22% van de Vlamingen een actie naar aanleiding van de verhaallijn. Het gaat dan over actief zijn op sociale media rond het thema, erover praten met familie, vrienden of collega’s of informatie opzoeken over het fenomeen spoorlopen. Tot slot vindt 84% het positief dat ‘Thuis’ en Infrabel samenwerkten in een poging de gevaren ervan te sensibiliseren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.