Vermijd dat kleine insecten je leven verstoren: Aldi komt met nuttige oplossingen tegen miniprijzen
WVDS
Vermijd dat kleine insecten je leven verstoren: Aldi komt met nuttige oplossingen tegen miniprijzen
Foto: Shutterstock/nitpicker

De zomertijd is een tijd waarin insecten soms massaal aanwezig zijn. Aldi komt met diverse oplossingen in hun nieuwe weekfolder.

Eén mug in de buurt is soms al voldoende om je hele nachtrust te verprutsen. Om te vermijden dat de kleine beestjes bij je binnen komen heeft Aldi een oplossing.

Vanaf woensdag kan je bij supermarkt Aldi horgaas kopen om je ramen en deuren mee te bedekken. Afmetingen 130 x 150cm en 130 x 220cm zijn beschikbaar inclusief zelfklevende tape aan een knalprijs van 2 euro per stuk. 

Heeft een mug zich alsnog bij je binnen weten te werken dan kan je jezelf een antimuggenlamp aanschaffen. Deze lamp is ook vanaf woensdag te kopen bij Aldi en heeft zowel een ledlicht als antimuggenlicht die je afzonderlijk kan inschakelen. 

De lamp heeft een autonomie van 9 uur waarmee je zeker al rustig de nacht doorkomt. Oplaadkabel en schoonmaakborsteltje worden meegeleverd.

Eet je graag buiten, maar heb je last van vervelende vliegen dan kan je vanaf zaterdag 15 juli een vliegenverdrijver kopen in de Aldi-winkels. Het aparaat ziet eruit als een kegel met twee plastic strips die ronddraaien. 

Het toestel stopt automatisch bij aanraking van de vleugel. De vliegenvedrijver werkt op 2 AA-batterijen die niet meegeleverd worden. Deze handige tool kan je hebben voor slechts 12,99 euro per stuk en heeft 2 jaar garantie.

Enkele handige oplossingen dus om toch een leuke en insectenvrije zomer te kunnen hebben. Je rustig te slapen leggen of fijn met vrienden genieten van een zomerse maaltijd buiten!


 

Meer nieuws

Meer nieuws

.