Veerle en Nick van Blind Getrouwd verklappen het: “Dan wordt ons tweede kindje geboren”

door: PMN
Veerle Van den Eynde (bos)
Afbeelding bron: Veerle Van den Eynde

Veerle Van den Eynde nam in 2016 deel aan ‘ Blind Getrouwd’. Ze trouwde met Nick Wijns. Hun huwelijk overleefde het programma. Met hun tweede kindje op komst beloven het opnieuw drukke tijden te worden.

Met Liv hebben jullie al een dochtertje van twee en onlangs kondigden jullie aan dat Liv grote zus wordt.
We zijn heel gelukkig. Nick en ik wilden altijd graag twee kindjes, dus bij deze is de tweede op komst. We zijn heel blij dat we het nu ook aan iedereen kunnen vertellen.

Wanneer mogen we jullie tweede kindje verwachten?
Augustus gaat voor ons een drukke maand worden. Hopelijk is het in de zomer niet te warm, want de laatste maanden zullen de vermoeiendste zijn. (lacht)

Weten Nick en jij al of het een jongen of meisje zal worden?
Wij weten al wat het gaat worden, maar we gaan het voorlopig toch nog even voor onszelf houden. We vinden het fijn om het zeker nog een tijdje geheim te houden.

Beseft Liv, die onlangs twee jaar werd, wat er aan de hand is?
Zij weet het wel, maar ik denk niet dat het voor haar al helemaal duidelijk is. We hadden haar verteld dat ze voorzichtig moest zijn met mama’s buik. Toen ik haar vroeg: ‘wat zit er in mama’s buik?’, zei ze onmiddellijk: baby’tje. Maar ik denk dat ze het maar pas echt begrijpt als het kleintje er eenmaal is. Ik vind het wel belangrijk om er met haar regelmatig over te praten en haar bij de zwangerschap te betrekken.

Herkennen jullie al bepaalde karaktertrekjes bij Liv?
Het is tof om te zien hoe snel ze bijleert. Zelf initiatief begint te nemen en aandacht vraagt voor bepaalde dingen die gebeuren. Haar karaktertje komt stilaan naar boven. Momenteel zit ze in de nee-fase. Ze zegt op alles nee en heeft ontdekt dat ze zo toch wel invloed heeft op bepaalde zaken. Liv babbelt veel. Ze is wel niet altijd even verstaanbaar, maar we kunnen met haar toch al wat gesprekjes voeren. Ze is supersociaal. Wanneer we gaan wandelen zegt ze dikwijls een ‘hallo’ tegen iemand die wij totaal niet kennen. Ze is heel open en dat is wel leuk om te zien.