Valerie De Booser onder de indruk van Zita en Nono Wauters: “Fier op mijn kids”
COS
Valerie De Booser onder de indruk van Zita en Nono Wauters: “Fier op mijn kids”
Foto: Photonews

Onlangs verscheen het bericht over een jonge mama van 34, Lara Switten, die ongeneeslijk ziek is. Zopas beviel zij van haar derde kindje.

Met ‘Heel mijn hart’ wilde Koen Wauters zijn onvoorwaardelijke liefde en steun voor zijn kinderen uitdrukken. “Kinderen hebben, maakt je kwetsbaar. Als ouder wil je er voor zorgen dat ze door het leven dansen, terwijl je weet dat het absoluut geen evidente tijden zijn om op te groeien”, zegt Koen.

“’Heel Mijn Hart’ is voor mij een heel persoonlijke boodschap aan Zita en Nono, maar ik denk dat het liedje herkenbaar is voor heel veel ouders. Net zoals velen onder hen hoop ik dat ze bestand zijn tegen alle druk. Ik roep bij deze alle ouders op om hun kinderen ook nog eens stevig vast te pakken als ze ‘Heel Mijn Hart’ op de radio horen.”

Nathalie Meskens was erg blij dat ze gevraagd werd voor deze nieuwe versie, vertelt ze. “Ik kom niet altijd in contact met jongeren of met jongeren die het moeilijk hebben en door nu mee te zingen kan ik hen laten weten: ’hey wij zijn ook maar mensen, wij hebben het ook niet altijd even gemakkelijk. Je bent dus niet alleen. Voel je gesterkt, ook door ons.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.