Valerie De Booser erg hard voor haar vader: “Dat zegt veel over hem”
COS
Valerie De Booser erg hard voor haar vader: “Dat zegt veel over hem”
Foto: Instagram

Valerie De Booser heeft een erg goede band met haar moeder, Mieke, en haar grootmoeder. Met haar vader heeft ze geen contact meer.

“Hoe denk je dat ik aan die enorme glow kwam? Placenta-pillen natuurlijk!”, zegt Josje grappend op Instagram. “Nee, effe alle gekheid op een stokje. Afgelopen week heb ik met zoveel trots mijn boek gepresenteerd. Wel ging het in een aantal artikelen nogal veel over het consumeren van de placenta. Dat is voor velen misschien een beetje gek, dus ik dacht hier nog even wat extra tekst en uitleg over te geven.”

“Door het te ‘consumeren’ in de vorm van pilletjes wil niet zeggen, dat ik in mijn kraambed, met mes en vork mijn placenta heb zitten dineren, haha! In feite wordt het gedroogd en gemalen en dan in capsules gedaan. Het nemen van placenta-pillen kan veel vrouwen helpen hun ijzerwaarden weer op peil te krijgen, kraamtranen te verminderen, en eventueel borstvoeding op gang te krijgen. Let op: dit is niet voor iedereen hetzelfde en het is NIET wetenschappelijk bewezen. Daarom is een individuele aanpak zo noodzakelijk”, verduidelijkt ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.