Valerie De Booser bijt van zich af: “Voor sommige mensen is het blijkbaar nooit goed”
PMN
Valerie De Booser bijt van zich af: “Voor sommige mensen is het blijkbaar nooit goed”
Foto: Instagram @valeriedebooser

Valerie De Booser deelde op haar Instagram een post van Lara Switten (35). De moeder van drie kinderen stierf ten gevolge van boermoederhalskanker.

Valerie De Booser heeft haar bewondering voor Lara nooit onder stoelen of banken gestoken. “Samen met Insentials schenken we graag 10% van de omzet aan het Leuvens Kankerinstituut zoals Lara en haar familie dit graag zou willen”, schreef Valerie op haar Instagram.

“Lara zei dat haar invloed en ziekte iets zou kunnen betekenen voor andere powervrouwen die geconfronteerd zijn met die ziekte.”

Maar daar is nu commentaar op gekomen. “Jammer dat het afscheid van Lara moet gekoppeld worden aan commerciële doeleinden.”

Valerie las die opmerking ook en diende van antwoord. “Dan lees je het verkeerd. Is met goedkeuring van de familie”, reageerde Valerie.

“De opbrengst gaat naar het Kankerinstituut voor verdere onderzoeken zoals Lara zelf wou. Dat was haar wens om nog verder te helpen voor die onderzoeken en op deze manier kunnen wij nog iets doen. Maar blijkbaar is het voor sommige mensen nooit goed.”

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CSv5M6SMVRz/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.