Tweede kindje voor Herman Brusselmans na geboorte zoontje Roman? Vriendin Lena heeft nieuws
COS
Tweede kindje voor Herman Brusselmans na geboorte zoontje Roman? Vriendin Lena heeft nieuws
Foto: Photonews

In februari werden Herman Brusselmans en zijn Nederlandse vriendin Lena voor het eerst ouders. Ze kregen een zoontje dat ze de naam Roman gaven. J5XPJS7XVW2UNRR4

Herman Brusselmans (65) en Lena (32) hebben al meer dan zeven jaar een relatie. Dat ze een kinderwens hadden, staken ze niet weg. Ze beseften ook dat het niet makkelijk zou zijn omwille van Hermans leeftijd en Lena's schildklieraandoening. Tijdens een uitstapje naar Parijs ontdekte het koppel dat Lena zwanger was.

Herman was snel te vinden voor het idee om vader te worden. Bijna Lena sloeg de twijfel toch even toe. Zij had liever nog een beetje langer gewacht. Intussen is Roman al zes maanden oud. In Story geeft Lena eerlijk toe dat ze het zich allemaal wat leuker had voorgesteld.

Herman en Lena hebben dan ook de beslissing gemaakt dat het bij één kindje zal blijven. "Ik word al een dagje ouder, op school zijn er zoveel enige kinderen", bedenkt Herman zich in het weekblad. "We hebben niet echt het talent om een groot gezin te bestieren. Dit kunnen we net aan", vervolgt Lena.

Ook aan trouwen denkt het koppel niet. "Lena heeft geen wens om te trouwen. En ik heb het allemaal gehad", zegt Herman, die al twee keer getrouwd was. "'t Is wel iets wat Herman in ruzies vaak tegen me roept: 'Denk maar niet dat ik ooit met je ga trouwen!'", lacht Lena.

Meer nieuws

Meer nieuws

.