Interview Trendwatcher Jeroen Verdick trekt opvallende conclusie over actuele tv-programma’s
WVDS

Jeroen Verdick, die velen kennen als sidekick van Jens Dendoncker in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ is ook trendwatcher. Hij houdt de trends in de gaten voor Qmusic en verwerkt ze ook in de eindejaarsconferences die hij samen met Bert Gabriëls al enkele jaren op rij brengt.

Zijn inspiratie haalt de comedian voornamelijk uit het nieuws. “Ik scroll dagelijks door het nieuws en als ik zie dat mensen veel bezig zijn met een bepaald onderwerp noteer ik dat in mijn gsm. Op het einde van de week kies ik dan een onderwerp of trend uit die lijst om uit te werken.”

“Enkele maanden geleden was de oorlog in Oekraïne heel hard in het nieuws en overschaduwde dat al het andere nieuws”, vertelt Jeroen Verdick aan Showbizz24. 

“Toen heb ik toch wel even moeten zoeken naar ander nieuws wat de mensen bezighield omdat ik niet veel humor zag in het oorlogsgebeuren. De needle spiking was dan weer een heel opvallende trend onlangs. Uiteindelijk vind ik altijd wel iets.”

In de actuele tv-programma’s ziet Jeroen ook een duidelijk tendens. “Tegenwoordig doen we alles graag ‘blind’, heb ik zo de indruk”, zegt de komiek. 

“Blind Gekocht, Blind Getrouwd, Blind Gesprongen. We doen graag alles blind blijkbaar, ik hoop dat die trend niet te ver gaat. Misschien in de toekomst nog een ‘Blind Love Island, wie weet”, besluit Jeroen.

Bekijk het volledige gesprek met Jeroen in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.