Tine Embrechts moet goed slikken na nieuws over zoon: "Lange gesprekken over gevoerd"
COS

Tine Embrechts heeft vier kinderen. Maurice en Gaston zijn de zonen die ze deelt met huidige partner Guga Baúl. Emilio en Oscar zijn haar zonen met Roman Santos.

Oscar Santos treedt in de voetsporen van zijn muzikale familie. Met zijn artiestennaam OSKI bracht de zoon van Tine Embrechts al enkele nummers uit. Onlangs nog 'These Nights' met Laura Tesoro, nu solonummer 'Insecure'.

Dit jaar was Oski gestart met de studies muziekproductie aan het Conservatorium in Gent, maar daarmee is hij gestopt. "Ik ben erin gestapt met de intentie om nog zoveel mogelijk bij te leren en het schoolparcours te kunnen afleggen, omdat dat wel stabiliteit biedt natuurlijk", vertelt hij in 'Play Café'.

"Maar het is dan eigenlijk heel snel gewoon heel druk geworden, waardoor ik eigenlijk meer ben beginnen denken: is het wel de juiste move om nu nog te gaan studeren, als ik nu echt kan focussen op hetgeen wat ik wil gaan doen met die studies. Eigenlijk was het voor mij de juiste keuze."

Of hij thuis op begrip kon rekenen? "Er zijn wel lange gesprekken over gevoerd. Maar mijn ouders laten me doen, omdat ze me wel vertrouwen om juiste keuzes te maken. Ze snappen het ook wel. Maar ze hebben wel geprobeerd om me op school te houden", aldus OSKI.

Meer nieuws

Meer nieuws

.