🎥 Thibaut Courtois laat iedereen meegenieten van huwelijksdag met prachtige aftermovie
COS
🎥 Thibaut Courtois laat iedereen meegenieten van huwelijksdag met prachtige aftermovie
Foto: Instagram @mishelgerzig

Thibaut Courtois en de Israëlische Mishel Gerzig stapten vorige week in het huwelijksbootje. De meerdaagse festiviteiten vonden plaats in Cannes.

Thibaut Courtois en Mishel Gerzig ontvingen hun gasten op zondag 25 juni tijdens een spetterende welkomstparty. Een dag later was het tijd voor het jawoord. Dat gaven Thibaut en Mishel elkaar in het prachtige chateau de la Croix.

Op Instagram deelt Thibaut een week na het huwelijk een aftermovie, gemaakt door Aleksey Malev. "De dag dat ik met mijn beste vriendin trouwde was een absolute droom die uitkwam", schrijft Thibaut bij de beelden. We zien een emotionele Thibaut tijdens de ceremonie en een demonstratie van hun eigen handshake. 

"Het was de gelukkigste dag van mijn leven, omring door al onze geliefden, terwijl we onze liefde vierden. Van het moment dat we elkaar voor het eerst zagen, tot de prachtige ceremonie, het fantastische diner en de after party, alles voelde als een sprookje."

"Ik ben nog steeds onder de indruk van hoe prachtig mijn vrouw eruitzag in haar wondermooie witte jurk. Je bent echt de liefde van mij  leven, en ik kijk zo uit naar alle prachtige momenten die voor ons liggen. Ik hou van je, mijn beste vriendin", aldus Thibaut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thibaut Courtois (@thibautcourtois)

Meer nieuws

Meer nieuws

.