Thibaut Courtois en Mishel Gerzig lieten niets aan het toeval over: Gasten moesten het bij hun aankomst meteen afgeven
PMN
Thibaut Courtois en Mishel Gerzig lieten niets aan het toeval over: Gasten moesten het bij hun aankomst meteen afgeven
Foto: Twitter@AdriRM33

Het moest het Belgisch huwelijk van het jaar worden. Zondag was er voor Thibaut Courtois en Mishel Gerzig de pré-party en maandag gaven ze elkaar dan het ja-woord.

Thibaut Courtois en Mishel Gerzig beleefden een droomhuwelijk. Het feest vond plaats in Château de la Croix des Gardes. Een kasteel gelegen in het Franse Cannes. De genodigden werden met shuttlebusjes naar het kasteel gebracht. Dat staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Daarna volgden er hapjes in de tuin van het kasteel om vervolgens verder te gaan met de huwelijksceremonie. Daarbij lieten Thibaut en Mishel niets aan het toeval over. De gasten moesten voor dat moment immers hun gsm's achterlaten en kregen die pas terug bij het dansfeest. Enkel de fotografen van het bruidspaar mochten opnames maken.

Nog voor het hoofdgerecht op tafel verscheen was er al de openingsdans. De andere gasten dansten meteen mee en het viel ook wel op dat het bruidspaar goed geofend had. Ook de afterparty was meer dan de moeite waard.

In een tent werd een nachtclub nagebouwd. Inclusief vuurwerkfonteinen en een videowall. Opvallend is dat de ploegmaats van Thibaut bij Real Madrid niet aanwezig waren op het feest. Er waren ook geen beroemde voetballers aanwezig. De enige die Real Madrid vertegenwoordigde zou voorzitter Florentino Perez geweest zijn. Het feest ging nog door tot in de vroege uurtjes. Het bruidspaar genoot met volle teugen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.