Taylor Swift gebruikt haar vriend als inspiratiebron: “Ik zing over mijn leven zoals ik het zelf ervaar”

bron: Story
door: SLO
Afbeelding bron: Photonews

De Amerikaanse pop-zangeres, Taylor Swift, heeft een nieuwe muzikale inspiratiebron gevonden. Zo verwerkt ze haar vriend in haar songteksten.

Taylor Swift doet het opnieuw. Haar nieuwste en tevens achtste album ‘Folklore’ is onlangs de wereld in gestuurd met enorm succes. Het is een cd geworden met nummers die ze schreef en inzong tijdens de quarantaineperiode.

“De meeste dingen die ik had gepland ging niet door, maar er is iets dat ik niet gepland had, dat wél is gebeurd, verrassing!”, spreekt ze haar fans toe op sociale media.

Taylor is al drie jaar samen met haar vriend en acteur Joe Alwyn. De twee willen het liefst zoveel mogelijk media aandacht vermijden. De zangeres gebruikte in het verleden altijd haar exen om inspiratie te krijgen voor haar teksten. “Ik zing hoe ik het leven nu zelf ervaar, over de liefde die heel erg echt is”, citeert Story.

Nu zoekt ze inspiratie bij haar standvastige relatie. Dit brengt dan ook wat rustigere nummers met zich mee die we niet meteen gewoon zijn van Taylor. Zo kreeg ze bij haar album ook de steun van onder andere Bon Iver.