BREAKING NEWS Tatiana uit ‘Blind Getrouwd’ heeft groot nieuws te melden
PMN
Tatiana uit ‘Blind Getrouwd’ heeft groot nieuws te melden
Foto: VTM

Tatiana kreeg ook heel wat kritiek over zich heen na haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’. Ze werd toen gekoppeld aan Lothar, maar hun huwelijk overleefde het programma niet.

Naar aanleiding van Luc Steeno dertig jaar op het podium staat, heeft hij ook een album uitgebracht, ‘30 jaar Luc Steeno’. Om die mijlpaal te vieren trok Luc naar het Spaanse Benidorm.

“Benidorm is erg bruisend. Je kan het vergelijken met Blankenberge bij ons”, reageert Luc in Primo. “Er zijn daar veel winkeltjes, bars, restaurants… Al ga ik zelf vaak naar Marbella. Daar is het rustiger, en ik heb daar soms nood aan.”

Luc Steeno zijn agenda staat overvol. “Sinds juli heb ik 95 optredens afgewerkt”, merkt hij op. “Ik heb mijn nieuwe cd voorgesteld in Benidorm in het bijzijn van mijn fans. Maar toen we een uitstap maakten, kreeg ik het in de bus plotseling ijskoud.”

“Ik viel zelfs in slaap. Ik herkende de signalen meteen: mijn lichaam maakte me duidelijk dat op het was. Dat ik dringend aan rust toe ben. Ik ben in mijn privéleven ook wel graag alleen. Mijn partner weet dat ook en vindt dat niet erg. Als ik alleen thuis ben, kan ik de hele dag in mijn pyjama rondlopen. Wat koken voor mezelf, een beetje lezen, wat papieren op orde brengen. Dat zijn van die zalige dagen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.