Tanja Dexters over psychiatrische opname: “Voelde me echt geviseerd”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Tanja Dexters heeft het niet altijd even makkelijk gehad. Eind vorig jaar liet ze zich zelfs even opnemen in het ziekenhuis.

Ik heb het gevoel dat er een bepaalde periode is geweest dat de politie me echt viseerde”, zegt Tanja in ‘Gert Late Night’. Volgens haar begon alles bij de opening van de Flamingobar, die meteen verzegeld werd door de politie.

“Daar was geen reden voor”, benadrukt ze. Niet veel later raakte Tanja betrokken bij een verkeersongeval. “De politie heeft dat meteen gemeld aan de pers alsof ik in een oplegger was gereden, maar eigenlijk was er een vrachtwagen in mijn auto gereden.”

Nergens rust

De opeenstapeling van tegenslagen bezorgde Tanja erg veel stress. Ze zat er mentaal helemaal onderdoor. “Ik heb mij vorig jaar in december drie weken laten opnemen op de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis om echt tot rust te komen.”

Meteen op de eerste dag van haar opname werden foto’s naar de pers gestuurd. “Ik vond nergens mijn rust. Dat was heel lastig.” Toch lukte het Tanja om tot rust te komen. “Ik heb toen gezegd dat 2020 mijn jaar moest worden.