Tanja Dexters na veroordeling drugshandel: "Alles mag terug op me afkomen, maar niet de politie"
COS
Tanja Dexters na veroordeling drugshandel: "Alles mag terug op me afkomen, maar niet de politie"
Foto: GoPlay

In de laatste aflevering van 'De Cooke & Verhulst Show' passeerden verschillende gasten. Ook Tanja Dexters was van de partij. Zij heeft een paar lastige jaren achter de rug.

Het gaat nu "supergoed" met Tanja Dexters, maar het is heftig geweest. "Het zijn zes moeilijke jaren geweest. Ik kwam uit een scheiding met de papa van mijn dochter. Drie jaar later kom ik de man van mijn leven tegen. Dan denk je: ik kom terug in balans. Dan ineens komt de politie binnengevallen."

Het kwam ook tot een veroordeling (met opschorting van straf). Maar dat heeft drie jaar geduurd. "Begin dit jaar is er dan een uitspraak geweest. Mijn vriend is volledig vrijgepleit en terecht, want die heeft nooit iets verkeerds gedaan. Bij mij heeft ook de waarheid gewonnen. Eindelijk kunnen we ademhalen."

Tanja had het zo moeilijk met de situatie dat ze niet meer buiten durfde. "Nee, ik heb mij echt gedistantieerd van alles. Als ik buitenkwam, had ik het gevoel dat mensen me al beoordelen, met de vinger wezen. Dat geeft een gevangen gevoel", vertelt ze. Nu is ze gelukkig. "En alles mag terug op me afkomen. Maar niet de politie."

Meer nieuws

Meer nieuws

.