Tanja Dexters heeft manier gevonden: “Zo na drie dagen al beter van coronavirus”
PMN
Tanja Dexters heeft manier gevonden: “Zo na drie dagen al beter van coronavirus”
Foto: Photonews

Tanja Dexters heeft het coronavirus opgelopen. Op haar Instagram laat ze intussen weten hoe het met haar gaat.
 

Ook Clara Cleymans ontsnapte niet aan de ‘#MeToo’-kwestie. “Ik vind het vervelend dat ik altijd zo beleefd ben, dat komt omdat wij als meisjes zo zijn opgevoed. Omdat wij dolgraag prinsessen zijn, die altijd charmant, behaaglijk, mooi en lief zijn. Maar je mag best onbeleefd en ‘boertig’ doen als iemand over je grens gaat.”

“Eén situatie die ik me herinner was met een Franse regisseur die met mij wilde afspreken. Na een tijdje wilde hij naar een hotel rijden om ’onder ons twee te praten’. Natuurlijk schreeuwt er dan een stemmetje in je hoofd dat er iets niet klopt, maar uit hardnekkige beleefdheid bleef ik in die auto zitten. Daar zijn dingen gebeurd die echt niet oké waren...” Clara kan op dat moment haar tranen niet meer bedwingen. “Dit doet mij wenen. Maar daarom vind ik die hashtag #MeToo wel goed.”

“Ergens is dat altijd bij mij blijven hangen. Maar ik ben wel veranderd. Toen een man me onlangs om een foto vroeg, me op zijn schoot trok en mijn kont vastpakte, ben ik rechtgestaan en heb ik daar iets op gezegd: ‘Waarom doe jij dat nu? Ik vind dat niet aangenaam. Zoiets doe je toch niet?’ Vroeger zou ik dat niet hebben gedaan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.