Tanja Dexters haalt vlijmscherp uit: "Kan niet veel goeds over hem zeggen"
COS
Tanja Dexters haalt vlijmscherp uit: "Kan niet veel goeds over hem zeggen"
Foto: GoPlay

Tanja Dexters heeft met veel plezier naar de film 'Zillion' gekeken. Het nam haar helemaal terug mee naar haar eigen Zillion-dagen, toen ze Frank Verstraeten en ook Dennis Black Magic leerde kennen.

Volgens Tanja Dexters heeft acteur Jonas Vermeulen Frank Verstraeten enorm goed neergezet. Over het personage van Dennis Black Magic is ze een stuk minder enthousiast. Maar dat lag niet zozeer aan Matteo Simoni.

"De manier waarop hij zich gedroeg en ook de dingen die hij zei, dat klopt allemaal. Hij kon ook heel grappig zijn. Het enige wat ik minder leuk vond, is dat hij een beetje te 'graaf' werd gemaakt in de film", zegt Tanja bij HLN Showbits.

"Ik vind Dennis helemaal geen grave gast. Ik heb hem heel goed gekend. Frank was de stouterik, maar met een warm hart en een goed gevoel, met goede intenties voor de personen waarmee hij omging. En dat had Dennis niet."

"Dennis had geen goede intenties met vrouwen. Totaal niet. En ik spreek uit ervaring. Dennis is een slechte stouterik. Ik kan daar niet veel goeds over zeggen", besluit Tanja Dexters.

Meer nieuws

Meer nieuws

.