Sven De Ridder stelt ons voor aan oudste zoon Dustin op wel erg bijzondere dag: "Ik kan het niet geloven"
COS
Sven De Ridder stelt ons voor aan oudste zoon Dustin op wel erg bijzondere dag: "Ik kan het niet geloven"
Foto: Photonews

Sven De Ridder kennen we als acteur. Achter de schermen is Sven een echte familieman. Deze week wordt er in het gezin De Ridder weer veel feest gevierd.

Sven De Ridder is de trotse vader van drie kinderen. De twee jongsten, Joshua Dean en Robin Rosy, zijn Svens kinderen uit zijn huidige huwelijk met Chindy. Uit zijn vorige relatie heeft hij nog een oudere zoon: Dustin.

Svens kinderen kwamen al vaker de show stelen op televisie. Zo zagen we de twee jongsten enkele jaren geleden in een rubriek van 'Beste Kijkers' en was het hele gezin in 2017 te zien in het VTM-programma 'Groeten Uit'.

Deze week viert het gezin niet één keer maar twee keer feest. Zo viert Robin Rosy deze week haar veertiende verjaardag. Maar eerst is het nog de beurt aan Robin Rosy's oudste broer Dustin. Die verjaart namelijk vandaag.

"Happy birthday to my oldest boy", schrijft Sven bij een foto met zijn oudste op Instagram. "Ik kan niet geloven dat je al 24 bent... my Dustin, my man, love you", aldus de acteur.

Dustin mag honderden felicitaties in ontvangst nemen. "Hipperdepip Dustin en geniet van jouw speciale dag", reageert Sam Gooris. "Happy Birthday Dustin! Congratulations Daddy", reageert Sams echtgenote Kelly Pfaff.

"Wat een heerlijke foto... Congrats!", zegt Raf Van Brussel. "Zo schoon. Proficiat Dustin! Houden die band, gasten", zegt zanger Udo. "Dezelfde warme blik, mooi om te zien", lezen we nog. Gefeliciteerd, Dustin!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sven De Ridder (@deriddersven)

Meer nieuws

Meer nieuws

.