Steven Van Gucht heeft geen fijn nieuws voor zijn zus
PMN

De coronacijfers blijven stijgen. Viroloog Marc Van Ranst spreekt zelfs al van een nieuwe lockdown als de cijfers niet beteren. Het maakt veel mensen depressief.

Prins George gaat volgende maand terug naar St. Thomas’s Battersea, een peperdure privéschool in Londen. In zijn vakkenpakket zitten ook wekelijkse balletoefeningen. Dat vond Lara Spencer amusant. “Oh, hij ziet er zo gelukkig uit vanwege zijn balletlessen”, vertelt de presentatrice cynisch. “Prins William zegt dat George erg van zijn balletlessen houdt. Wel, ik heb nieuws voor u, prins William: we zullen zien hoe lang dat duurt.”

Het televisiefragment leidt wereldwijd tot veel ophef. Veel kijkers en beroemdheden eisen dat Spencer zich openlijk verontschuldigt. “Deze schattige jongen wordt belachelijk gemaakt door een volwassen vrouw op de nationale televisie in Amerika voor het volgen van balletles”, tiert choreograaf Brian L. Friedman op Instagram. “Opgegroeid als danser, werd ik vreselijk gepest en dat is precies wat dit is. Ze leert dat het oké is om jongens uit te lachen die willen dansen en dat is zo triest.” Ook andere dansers walgen van de uitlatingen. “De volgende keer dat je een kind dat dansles heeft wil uitlachen, kijk dan eens naar jezelf in de spiegel en vraag jezelf af of je vandaag iemand wil pesten”, klinkt het.

Spencer kruipt na alle kritiek diep door het stof. “Mijn oprechte excuses voor de ongevoelige opmerking die ik gisteren heb gemaakt”, schrijft ze op Instagram. “Van ballet tot alles wat iemand wil ontdekken in het leven, ik zou zeggen: ga ervoor. Ik geloof er oprecht in dat we allemaal vrij zouden moeten zijn om onze passies te volgen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.