Steven 'Spillie' Spillebeen van 'Big Brother' heeft droevig gezondheidsnieuws gekregen
COS
Steven 'Spillie' Spillebeen van 'Big Brother' heeft droevig gezondheidsnieuws gekregen
Foto: Play4

Steven Spillebeen, bekend als 'Spillie' uit 'Big Brother' heeft een vreselijke onthulling gedaan. Dat deed hij in een filmpje op Instagram.

"Yo gastjes, ik heb afasie. Woehoe, het hoge woord is eruit. Oh my God", klinkt het enigszins opgelucht in een filmpje dat Steven Spillebeen, die we in 2000 leerden kennen als 'Spillie' in 'Big Brother'.

In juli moesten we nog afscheid nemen van Michel Van Dousselaere na zijn strijd tegen afasie. Onlangs vertelde ook de familie van Bruce Willis dat de Hollywoodacteur aan afasie lijdt en zal stoppen met acteren. Voor Spillie stopt er niets, meer nog: "Ik? Ik ga starten met vloggen."

"Vanmorgen heb ik geweend, een uurtje in mijn bed. Het was lang geleden. Het is zeker meer dan vier jaar geleden - de eerste dagen van mijn ongeval heb ik geweend. Ik heb alles opgekropt en nu...", kon Spillie het er allemaal uitgooien.

Spillie wil benadrukken dat zijn 'broccoli' niet kapot is en dat hij zelfs creatief aan de slag gaat met design. "Babbelen en schrijven is moeilijk, maar hierboven, dat werkt hè", aldus Steven 'Spillie' Spillebeen.

https://www.instagram.com/tv/CdK8lxXgHd7/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.