Interview Stephanie Planckaert stelt opvallende verandering vast bij Junior in ‘Junior op zoek naar de liefde’
WVDS
Stephanie Planckaert stelt opvallende verandering vast bij Junior in ‘Junior op zoek naar de liefde’
Foto: Eén

Junior Planckaert zien we elke dinsdag in 'Junior op zoek naar de liefde' op Eén. We stelden zijn zus Stephanie Planckaert de vraag wat zij vindt van het programma en of haar eigen kinderen hier ook voor open zouden staan.

“Toen hij mij dat vertelde, was ik in eerste instantie zeker verrast. Maar toen hij me meer info gaf over hoe alles zou verlopen en hoe hij zou begeleid worden, en me vroeg om er deel van uit te maken, vond ik het een heel mooie en wijze beslissing.”

“Ik merk aan hem dat hij tijdens het programma helemaal opengebloeid is. Hij heeft nu veel meer zelfkennis en dat was eigenlijk een beetje zijn opzet.”

Stephanie ziet wel een groot verschil tussen Junior Planckaert en haar eigen kinderen. “Mijn eigen kinderen zijn in vergelijking met Junior echt grote praters. Junior is daar net het tegenovergestelde van.”

“Mochten mijn kinderen met dat idee afkomen, zou ik zeggen: 'leg dat eens uit' en ja, waarom niet? Dat is een heel persoonlijke keuze natuurlijk. Maar op dit moment zijn er geen ambities in die richting.”

Bekijk het gesprek in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.