Stany Crets is het beu wat minister Vandenbroucke en premier De Croo doen: “Zagen ze toch al maanden aankomen?”

door: PMN
Stany Crets
Afbeelding bron: Photonews

Vrijdag is er opnieuw een Overlegcomité. Het ziet er naar uit dat we geen versoepelingen moeten verwachten.

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke zei dat. Dat is bij Stany Crets niet in goede aarde gevallen. Stany schreef een open brief naar Frank Vandenbroucke en premier Alexander De Croo op Facebook. 

“Als we er nu met zijn allen eens van uitgaan dat wij, als burgers met gezond verstand,logischerwijs géén versoepelingen vragen en dus ook geen antwoorden in die richting verwachten, kunnen we dan misschien dat overlegcomité van vrijdag  en de persconferentie achteraf even gebruiken  om te duiden wat de regering nu eigenlijk van plan is?”

“Zo van die vragen waarop wij, burgers met gezond verstand, liever het juiste antwoord horen dan de dooddoeners ‘gebruik uw gezond verstand’, ‘we laten u niet los’, ‘we doen dit samen’ etc. Soit, jullie kennen er meer dan ik.”

“Dus, Frank en Alexander, geen dooddoeners, aub,neen, plannen. Wat zijn de plannen en hoe gaan jullie ze uitvoeren? Zelfs al gaan ze misschien mislukken, dat doet er niet toe,  wij zijn tolerant, maar...niet de vage plannen, neen, de exacte plannen. Dit examen zat er al een aantal maanden aan te komen, toch?”