Stany Crets en Ann Van den Broeck komen met verrassend project: "Wist dat het Anns droom was"
COS
Stany Crets en Ann Van den Broeck komen met verrassend project: "Wist dat het Anns droom was"
Foto: instagram @annvandenbroeck13

Stany Crets en Ann Van den Broeck zijn niet alleen een koppel, ze werken ook vaak samen. Na 'Mamma Mia!' - dat nog tot 18 september te bewonderen is - gaan Stany en Ann nu opnieuw samenwerken.

Omdat je nooit iets definitief weg moet gooien, herwerkte Stany Crets een scenario voor een kortfilm die er door corona niet is gekomen tot een script voor een musical. Omdat je nooit je dromen aan de kant moet zetten, schreef Ann Van den Broeck de muziek voor dit script.

'You Are My Sunshine' is een eerste samenwerking tussen de twee als auteur en componiste. Ann speelt ook één van de twee hoofdrollen (Britt) in deze pakkende musical met een onverwachte plottwist en Stany regisseert hun eerste gezamenlijke musicalcreatie.

Voor alles en iedereen met een hart

‘You Are My Sunshine’ is een aangrijpend verhaal over twee vrouwen van verschillende generaties die elkaar door een speling van het lot ontmoeten op een plek die ze allebei koesteren. Een voorstelling, zoals Ann en Stany zelf zeggen, voor alles en iedereen met een hart!

"Als er een symbiose ontstaat tussen tekst en muziek en ze eigenlijk niet meer zonder elkaar kunnen bestaan, dan weet je dat er iets speciaals is gecreëerd. De musical heeft ons beider ziel", zegt Ann.

"Ik wist dat het Ann’s droom was en ik geloofde ook dat ze het zou kunnen. Dat we samen net dat zouden maken wat het verhaal heel ontroerend kon maken, omdat we zowel in muziek als tekst zochten naar dingen die onszelf konden raken", aldus Stany.

'You Are My Sunshine' zal vanaf 30 april 2023 te zien zijn in Theater TriArte te Antwerpen. Tickets & info: deepbridge.be   

https://www.instagram.com/p/Cht5zfdrbM-/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.