Staf Coppens valt in Zweden van de ene in de andere verbazing: “Mond viel open”
COS
Staf Coppens valt in Zweden van de ene in de andere verbazing: “Mond viel open”
Foto: Photonews

Staf Coppens vertrok enkele weken geleden met zijn gezin richting Zweden. Ze zullen er binnenkort een camping openen én de televisiereeks ‘Camping Cöppens’ opnemen.

"Karla, die 35 jaar lang onze secretaresse was, is toen overleden. Ze zou in oktober met pensioen gaan maar in juni was ze er plots niet meer. Kanker. Het is allemaal heel snel gegaan. Ongelooflijk. Leverkanker, botkanker ... Maar ze was tot op het einde positief. Karla was als een zus voor ons. We zijn daar nog niet overheen. Dat doet alles relativeren", aldus Bart Kaëll.

"Wij zitten nu echt in een fase dat we alleen maar doen wat we echt willen doen", pikt Luc Appermont in. "We kunnen ons dat ook permitteren, daar moeten we eerlijk in zijn. Maar bij Bart ligt dat nog altijd moeilijk. Je kan niet maar half zanger zijn, zeg hij altijd. Kijk, een Franse artiest zoals Julien Clerc bijvoorbeeld, die neemt een nieuwe plaat op, doet drie maanden promo en twee maanden later start hij een tournee van veertig dagen rond die plaat en dat is het. Zo’n artiest heeft de luxe om zijn eigen werkritme te bepalen. Hier, in Vlaanderen, is dat anders."

Meer nieuws

Meer nieuws

.