Staf Coppens en Mathias Coppens grijpen in: "Te groot risico"
COS
Staf Coppens en Mathias Coppens grijpen in: "Te groot risico"
Foto: VTM

Dit najaar krijgen we bij VTM een gloednieuw seizoen van 'Code van Coppens' te zien. Ook in Nederland is het programma populair.

Na het succes van 'Code van Coppens' in Vlaanderen, werd het programma ook naar Nederland gehaald. Mét Staf Coppens en Mathias Coppens als de presentatoren van dienst. In Vlaanderen zijn de opnames van het nieuwe seizoen al achter de rug, maar in Nederland wort het nieuwe seizoen nog volop ingeblikt.

Eén geplande aflevering zal het scherm komend seizoen echter niet halen. Marokkaans-Belgisch kickbokser Jamal Ben Saddik zou samen met cabaretier en acteur Najib Anhali uit een van de escape rooms proberen ontsnappen, maar die opname gaat niet door op 1 september.

Dat heeft te maken met een reeks aanslagen tegen de familie van de kickbokser. "Het is voor ons een te groot (financieel) risico dit nu in te plannen", zegt Marcel Kuijer, eindredacteur van Talpa Network in naam van Talpa en producent Roses Are Blue (het productiehuis van de broers Coppens, red.).

Jamal Ben Saddik is zelf niet te spreken over de beslissing om de opnames van zijn aflevering "tot nader orde" uit te stellen. "Dit is pure karaktermoord", reageert hij op Instagram Stories. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.