Spaanse romantische serie op Netflix betovert kijkers: “Ik ben verslaafd geraakt en heb de hele serie in één keer uitgekeken”
WVDS
Spaanse romantische serie op Netflix betovert kijkers: “Ik ben verslaafd geraakt en heb de hele serie in één keer uitgekeken”
Foto: Netflix

Sinds 28 juli staat er een romantische miniserie in de bibliotheek van Netflix. De interesse van Netflix-kijkers is enorm, en in België staat deze serie momenteel al op de tweede plaats in de top 10.

De miniserie genaamd 'Un Cuento Perfecto' oftewel 'Een Perfect Verhaal', vertelt een gepassioneerde liefdesvertelling vanuit het perspectief van Margot en David. Deze twee jonge individuen komen uit totaal verschillende werelden.

Margot is een welgestelde onderdirecteur van een grote hotelketen, terwijl David een barman is. Ze ondervinden elk problemen in hun respectievelijke relaties, totdat het lot hen samenbrengt.

Ze besluiten elkaar bij te staan, maar wanneer er gevoelens tussen hen ontstaan, verandert de situatie drastisch. In deze hartverwarmende Spaanse serie verloopt lang niet alles zoals gepland.

Het verhaal dat Margot en David voor ogen hadden, neemt een volledig andere wending.

De reacties van kijkers op deze vijfdelige serie zijn uitgesproken lovend. ”Voor wie van Spaanse en feelgood series houdt is dit een echte aanrader”, “Heel mooie serie”, “Klaar met kijken. Wat kan ik zeggen, ik ben verslaafd geraakt en heb de hele serie in één keer uitgekeken."

In de hoofdrollen zijn onder andere te zien: Anna Castillo (Margot), Álvaro Mel (David), Ingrid García Jonsson (Candela), Ana Belén (moeder) en Lourdes Hernández (Patricia).

Meer nieuws

Meer nieuws

.